13. prosince 2012

Typy na vánoční dárky

Jak už jsem slíbila v předchozím článku, dám Vám dnes typy na pár vánočních dárků z kosmetiky Avon i Oriflame. Pojďme se na ně podívat.
První se podíváme na kosmetiku Oriflame.


Giordani White Gold Eau de Parfum - Parfémovaná voda Giordani White Gold
Vůně Giordani White Gold je elegantní a plná vitality. Zachycuje náladu italského rána a jiskří tóny mandarinek, delikátní růže a smyslného pačuli. Čistý luxus v italském stylu. 50 ml objednáte za 449,-- Kč u své Oriflamky či na stránkách Oriflame, kde si můžete přečíst i recenze na tuhle vůni.


Mandlový zázračný kelímek

Vyživující a zvláčňující balzám na ošetření velmi suchých a hrubých částí pokožky se složením plným olejů a s jemnou mandlovou vůní. Perfektní jako dárek pro vás i pro vaše blízké! 15 ml objednáte za 129,-- Kč. Je obměnou klasického zázračného kelímku s typickou vůní po mandích, které k vánocím neomyslitelně patří.
Recenze si přečtete zde.

Sprchový gel Let it Snow





Krémový sprchový gel inspirovaný čerstvě napadaným sněhem a vůní zimy. Svěží vůně a třpytivá textura potěší a probudí vaše smysly. 250 ml objednáte za 59,-- Kč. Já mám sprcháček objendaný teď v kampani, tak se na něj velmi těším :-)
Recenze najdete opět zde

Ták a teď prozkoumáme dárky z kosmetiky Avon.

Pokud máte v rodině či v okruhu blízkých (nebo snad vy) někoho kdo rád čte stejně jako já uděláte mu radost ( a nejen jemu) novou knihou od Avonu. Desítka žen z celé České republiky poslaly Avonu své příběhy. Zdrcující příběhy které psal sám jejich život. Jsou to pravdivé příběhy žen, které bohužel čelily domácímu násilí. Ambasadorkou projektu se stala Daniela Peštová. Koupi knihy pomůžete v projektu "AVON PROTI DOMÁCÍMU NÁSILÍ" a uděláte radost nejen sobě a svým blízkým, ale i ženám které si peklem musely projít.
Knihu "V dobrém i zlém a ještě horším" koupíte u své/svého Avon Lady/Avon Gentlamena, v síti knihkupectví Neoluxor, online zde, nebo v Modrém obchodě za láakvých 300,-- Kč. Více informací, ukázku z knihy a prostředky k projektu "AVON PROTI DOMÁCÍMU NÁSILÍ" najdete .Tady.
Řasenka LUXE
Avon nám nedávno předtavil svojí novou řadu LUXE. Jedná se o opravdu luxusní výrobky za luxusní ceny. Já jsem si jako typ na vánoční dárek pro vás zvolila řasenku. Kdo z nás řad žen nepoužívá aspoň tu řasenku, že?
Podle internetu (neměla jsem možnost si ji sama vyzkoušet) se má jednat o úžasné spojení tmavé barvy a luxusního objemu. Kalsický kartáček řasy tvaruje, zvýrazňuje od konečků až po kořínky (nebo naopak? :-)). Řasenka by na řasách neměla vytvářet žmolky. Řasenku objendáte za 179,-- Kč u své AL/AG nebo Zde
Ochranný balzám na rty s bambuckým máslem a mandlovým olejem 

Tenhle balzámek mám i doma. Jsem s ním naprosto spokojená. Mé rty jsou díky němu hladké, vyživené a svádí přímo k polibku pod jmelím.Informace o tomhle zázraku najdete zde.


Tak co milý čtenáři? Už víte co nadělíte pod stromeček? Máte nějaké nápady na jiné dárky z obou kosmetických firem? Podělte se :-)

Krásné předvánoční dny,

Vaše Popelka

Žádné komentáře:

Okomentovat