17. prosince 2012

Novinky katalogu 1/2013 ORIFLAME


Zítra nám začíná nový katalog roku 2013, který nese hrdě číslo 1. Podívejme se již dnes na novinky, které se v katalogu skrývají. A že jich je :-)

Celý katalog nese název THE BEST SELLER SALE a je celý takový… Hm…Protančený. Stejně jako tohle období, kteří milovníci plesů a tance milují.

První novinkou katalogu je nová vůně PRETTY SWAN (katalog str. 1)

-          Vůně odráží pohyb, energii, ženskou křehkost a půvab primabaleríny. Tóny růžového pepře objímají zářivé meruňkové srdce a doznívají na podušce jemného rýžového pudru.
-          Parfumér Bernard Ellena před lety spolupracoval na uvedení Labutího jezera v newyorské Metropolitní opeře. Estetika baletního představení vnímaná ze zákulisí mu zůstala pod kůží dodnes. Právě tyto vzpomínky inspirovaly harmonii nové toaletní vody Pretty Swan.
-          Pyramida vůně: Vůně je dřevitá, květinová a pudrová. Skvělá jako novoroční dárek pro romantickou dušičku. Hlavu vůně tvoří mandarinka, růžový pepř a bergamot. Srdce zachycuje otočník, meruňku a jasmín. A tělo se skládá z rýžového pudru, pižma, světlé dřeviny, tonkového semena, mechu a sladké vanilky.
-          Toateltku PRETTY SWAN objednáte na www.oriflame.cz za zavádějící cenu 599,--. Objem je 50 ml.


Cestujete rádi? Pokud ano, tak se Vám bude líbit i tahle novinka. Oblíbené vůně od Oriflame jsou nyní v praktickém cestovním balení. Využití je opravdu je široké, nemyslíte? A které vůně to jsou?
Cestovní toaletní voda Soul (V katalogu str. 58)


-          Je to dřevitá aromatická vůně pro pány s tóny bergamotu, pačuli a koriandru. Objem 30 ml objednáte za 189,-- Kč.

Cestovní toaletní voda Voyeger (V katalogu na str. 58)

-          Opět se jedná o pánskou vůni. Je projasněná tóny mandarinky, zeleného čaje a namibijské myrthy. Objem 30 ml objendáte také za krásných 189,-- Kč.

Cestovní toaletní voda Muse (katalog str. 59)

-          Tentokrát oblíbená dámská vůně v praktickém cestovním balení. Obsahuje delikátní fialku, listové tóny a bílé pižmo. Objem 30 ml objednáte opět za 189,-- Kč.

Cestovní toaletní voda Miss O (katalog str. 59)

-          Jiskřivá směs grapefruitu a bergamotu, ženské slunečnice a nezapomenutelného santalového dřeva. Objem 30 ml objednáte taktéž za 189,-- Kč. 

Další lákavou novinkou v katalogu je dekorativní kosmetika od módního návrháře Marcela Marongia. Tentokrát pro Oriflame navrhl řadu lesků na rty, které opravdu krásně voní. Tak akorát pro sladký novoroční polibek. Marcel leskům dodal mimo jiné i trendy design inspirovaný přehlídkovými moly.
Lesky jsou ultra leské, mají nelekavé složení a ovocné příchutě – meloun, meruňka, jahoda, malina či třešeň. Lesk na rty By Marcel Marongiu jsou v katalogu na str.26 – 27. 14 ml objendáte za zavádějící cenu 79,-- Kč.



Další novinkou jsou oční stíny v kuličkách od luxusní řady Giordany Gold. Tahle řada nám představuje kombinaci světlých a tmavých, perleťových a matných kuliček v očních stínech. Vykouzlí dokonalý efekt nalíčených očí třeba právě na novoroční večírek. Perfektně vyvažují perleťový lesk a barvu, projasňují a prozařují oči. Tmavší odstíny se postarají o intenzitu barvy, zatímco světlejší zařídí vyšší lesk. 

-          Oční stíny v perličkách Gioradni Gold o hmotnosti 3 g zakoupíte za zavádějcí cenu 169,-- Kč.  V katalogu jsou na str. 41.  




















O další novinku se postaraly laky na nehty v pěti nových odstínech. nesou název ORIFLAME PURE COLOUR. Vysoce lesklý lak na nehty vytváří působivý konečný efekt a dlouho vydrží! V katalogu je najdete na str. 28 – 29 a zakoupíte je za úžasných 59,-- Kč.

Tak co čtenáři? Líbí se Vám novinky prvního katalogu v roce 2013?

Žádné komentáře:

Okomentovat